Coworking spaces och kontorsplats i Göteborg

I vårt kära Göteborg har det dykt upp flera coworking spaces och kontorshotell som erbjuder kontorsplats för frilansare och småföretagare i olika stadier i sina karriärer samt för olika smaker. Här har vi skapat en lista på våra kollegor och vad de erbjuder.

Kolgruvan
Billig kontorsplats i Göteborg
“Kolgruvan är ett kreativt hus på Ringön i Göteborg som för samman individer, företag, organisationer och start up’s under ett och samma tak.”
http://www.kolgruvan.com/

Hive Workspace
Billig kontorsplats i Göteborg | Nomad Inn
“Hive har en trevlig atmosfär och erbjuder eleganta lösningar i en trivsam miljö där inbjudande ytor öppnar upp för energiska möten och naturligt affärsnätverkande. Med 500kvm och 13 högkvalitativa event-, konferens-, utbildnings- och mötesrum får du en representativ plats att ta emot dina kunder och klienter.”
http://www.ehive.se/

Entreprenörsgatan
Billig kontorsplats i Göteborg | Nomad Inn
“Entreprenörsgatan.se är en gata i centrala Göteborg, som blivit en kreativ mötesplats för entreprenörer och företagare, välkommen till Ingenjörsgatan.”
http://www.entreprenorsgatan.se/

Creative Loop
Billig kontorsplats i Göteborg | Nomad Inn
“Att arbeta kreativt kräver en kreativ omgivning. Detta är grunden till Creative Loop. När vi inte själva kunde hitta en plats som erbjöd denna möjlighet och insåg att andra satt i samma båt, beslöt vi att skapa just en sådan plats.”
http://creativeloop.se/

 

Och självklart oss Nomad Inn 🙂
Billig kontorsplats i Göteborg | Nomad Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *